Chocolate chip cookies med daim

Ingredienser:
128g rumstempererat smör
128g strösocker
128g farinsocker
2-3 tsk vaniljsocker
3 stora ägg
385g vetemjöl
1,5 msk bakpulver
0,5-1 msk salt
125g mörk choklad
1 dubbel Daim
Instruktioner:
1. Sätt ugnen på 200 grader och klä tre plåtar med bakplåtspapper.
2. Vispa ihop smör, strösocker och farinsocker med elvisp till en fluffig smet.
3. Tillsätt sedan dem resterande ingredienserna förutom chokladen och rör om.
4. Vänd till sist ner den hackade chokladen och den hackade Daimen.
5. Rulla jämna bollar av degen och fördela ut dem på plåtarna. Lägg slutligen någon chokladbit på toppen av varje kaka för att få extra fina "cookies".
6. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. Låt dem sedan svalna lite innan servering. (Kan förvaras i en lufttät burk i frysen)