Red-Velvet Cupcakes

Muffins:
4.5 dl socker
2 st ägg
2.5 msk kakao
4 msk röd hushållsfärg
2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
4 dl mjölk 3%fett
7.5 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver
1.5 tsk saft från en citron
200g vit choklad
Glasyr:
175 gram färskost
50 gram smör
2-3 tsk vaniljsocker
9 dl florsocker
Instruktioner:
2. Vispa smör och socker poröst pch föiffigt (ca 4-5 minuter)
3. Vispa sedan i äggen tills det blir en krämig konsistens.
4I. Blanda sedan i kakao hushållsfärg, salt och vaniljsockret, fortsätt röra om.
5. Turvisas med att hälla i hälften av mjölken med hälften av mjölet och rör om. Fortsätt så tills alla ingredienser är slut.
6. Ta nu bakpulvret och citronsaften och tillsätt till smeten. Rör om till en jämn och slät muffinssmeten innan den grovhackade vita chokladen tillsätts i bunken.
7. Fyll muffinsformarna och grädda cupcakesen mit i ugnen i ca 15-20 min.
8. Under tiden som muffinsarna gräddas kan du göra glasyren. (Alla ingredienser ska vara rumstempererade).
9. Vispa ihop smör och färskost till en krämig smet utan klumpar.
10. Tillsätt sedan vaniljsockret och florsocker, rör om till en jämn och krämig glasyr.
11. När muffinsarna har svalnat helt. Kan du delorera dem med glasyren. Sen är det bara att njuta av några Red-Velvet Cupcakes!!