Enkel Rulltårta

3 ägg
1 1/2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
Fyllning:
Mársankräm (ca 4portioner) enligt förpackningen
Hallon
Garnering:
Socker
Smält mörkchoklad
Instruktioner:
1. Sätt ugnen på 250˚C och klä en långpanna 30x40 cm med bakplåtspapper.
2. Vispa ägg och socker pösigt, vitt och poröst.
3. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det i äggsmeten.
4. Rör till sist ner vätskan och bred sen ut smeten jämnt i långpannan.
5. Grädda kakan mitt i ugnen ca 5 minuter.
6. Ta ut kakan ur ugnen och strö över ett jämt lager strösocker över kakan. Dra försiktigt bort papperet som kakan gräddats på (pensla sidan där bakplåtspappret sitter på med kallt vatten om pappret ej lossnar).
7. Bre sedan över ett jämt lager Mársankräm samt placera ut hallonen på tårtan.
8. När det är klart är det bara att rulla ihop kakan och ringla över den smälta chokladen innan den skärs upp i jämna tårtbitar inför serveringen.