Vaniljfylld toscakaka

Ingredienser, Kakan:
200 g smör
3 dl socker
3 ägg
3,75 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
0,5 msk bakpulver
Vaniljkräm:
0,75 dl snabbmarsanpulver
2 dl mjölk
Kokos Tosca:
75 g smör
1 dl mjölk
1 dl ljus sirap
2 dl strösocker
150 g kokosflingor
Instruktioner:
1. Sätt ugnen på 200 grader, klä en långpanna (ca 25×35 cm) med bakplåtspapper.
2. Vispa samman vaniljkrämen och ställ den i kylen tills vidare.
3. Vispa samman rumsvarmt smör och socker till en porös blandning. Knäck sedan i ett ägg i taget och vispa mellan varje.
4. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Sikta i blandningen i smeten och vänd om det ordentligt med en slickepott.
5. Ta fram vaniljkrämen och blanda i den i smeten.
6. Bred ut smeten i långpannan. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.
7. Medan kakan är i ugnen, förbered kokostoscan. Blanda alla ingredienser i en kastrull, låt koka på medelvärme i ca 10 min under ständig omrörning.
8. Ta ut kakan från ugnen och bred på kokostoscan. Ställ sedan tillbaks kakan i ugnen i ytterligare 10-15 min tills toscan fått fin färg.
9. Låt kakan svalna helt. (kan frysas in i frysen i en lufttät burk)